torstai 13. lokakuuta 2016

NO FEAR - HAASTE

Eräänä iltana sain Saara Aallon No Fear-kampanjan inspiroimana idean blogeihin tarkoitetusta No Fear - haasteesta. Kyseessä siis on haaste, jonka tarkoituksena on kertoa jostain asiasta jota et pelkää. No Fear of being myself, No Fear of depression, No Fear of Homophobia, esimerkkejä riittää pilvinpimein!

Haasteen tarkoituksena on inspiroida muita ihmisiä, ja jakaa ajatuksia asioista jotka eivät pelota sinua tässä negatiivisessa ja hullussa maailmassa.

Mä itse halusin jakaa teidän kanssa ajatuksiani asiasta, jonka en halua ikinä katoavan maailmasta. En kuitenkaan pelkää sen katoamista, koska en usko, että niin tulee koskaan tapahtumaan. Let's start the challenge :)

IMG_4740


No Fear of losing humanity

eli ei pelkoa ihmisyyden menettämisestä. Vaikka koko maailma on täynnä sotia, ennakkoluuloja, negatiivisuutta ja vihaa, uskon silti, ettei hyväsydämiset ihmiset tule loppumaan kesken. Uskon ja toivon, että täältä löytyy aina joku joka ojentaa auttavan kätensä, hyväksyy, huolehtii ja välittää. Ja jokin kaunis päivä haluan huomata, että minäkin olen sellainen. Mielestäni sitä parempaa elämäntavoitetta ei oikein voi asettaa, ja aijonkin tehdä joka ikinen päivä töitä sen saavuttamiseksi. Maailmassa ei oikeasti voi ikinä olla liikaa hymyileviä, ystävällisiä ja auttavaisia ihmisiä.Mä haluan haastaa  just sut jakamaan blogissasi ajatuksia asiasta, jota et pelkää. Levitetään pelotonta sanomaa, because no Donald Thrump or Isis can bring us down! ❤️

1 kommentti:

  1. Aivan ihana idea <3 Paljon rakkautta ja tuhotaan yhdessä turhat pelot!

    VastaaPoista