tiistai 11. lokakuuta 2016

Rehellinen yhteistyöpostaus | Zaful.com

Sain noin kuukausi sitten sähköpostia Zafulilta, ja he kertoivat, että saisin tilata vaatteita, joista kirjoittaisin sitten blogiini - "Miksipä ei ?" minä ajattelin.

Mulla on ollut hieman kyseenalaisia kokemuksia tästä nettikaupasta aijemminkin, mutta tämän paketin saatuani en enään jaksanut edes vaivautua esittämään tyytyväistä. En myöskään halua valehdella blogissani pitäväni vaatteista tai mistään muustakaan tällaisten yhteistöiden nojalla - siksi saattekin tälläkertaa blogihistoriani ensimäisen rehellisesti tyytymättömän yhteistyöpostauksen. Enjoy.

IMG_1537


Luulin siis tilaavani vaaleanpunaista, trenssi mallista ulkotakkia näin syksyllä käytettäväksi, mutta paketista paljastuikin tämä. Erittäin vaalea, ohut, feikkitaskuinen lerpake. Sisäkäyttöön aivan mainio, mutta ei ollenkaan sitä mitä tilasin! Pettymys oli aika suuri kun tämän sain käsiini, onhan tuo ero itse nettisivujen mainoskuviin aika iso.

FotorCreated (18)


Itseasiassa tämä shortsi & paita combo sekä kaulakoru olivat tämän tilauksen positiiviset yllättäjät. Tuon kesäsetin kangas oli tosi laadukasta, eikä ollenkaan läpinäkyvää! Ihan täydellinen asukokonaisuus ensikesää ajatellen.
Myös kuvan kaulakoru on hintaansa nähden (2,47 dollaria) hyvälaatuinen, ja jopa ihan kaunis. Voi että mä toivon, että voisin kirjoittaa noista juoksuhousuista samoin!
Odotin niitä nimittäin niin innolla - kellä tahansa ei nimittäin varmasti tule jumpissa vastaan samanlaisia pöksyjä. Harmikseni jouduin kuitenkin huomaamaan, että kangas on niin läpinäkyvää, että esimerkiksi kyykkääminen ne jalassa on täysi mahdottomuus. Syvän sininen tähtitaivas venyi enemmänkin sinertäväksi, pilkukkaaksi ihoksi. Tai ehkä se on vain minä ja "isot reiteni", who knows.

Kyllä täällä blogissa vielä jonkinlaisia yhteistyöpostauksia tullaan näkemään, mutta ei enään tämän yrityksen kanssa. Toki voin suositella Zafulia kaikille, jotka haluavat ostaa vähällä rahalla paljon tavaraa - tosin sillon kannattaa pitää mielessä, ettei alle kymmenellä dollarilla takuuvarmasti saa hyvälaatuista päällepantavaa.

Onkos teillä minkäänlaisia kokemuksia Zaful.com:ista, tai jostain muusta Aasialaisesta nettikaupasta? Olisi hauskaa kuulla muita surkuhupaisia tarinoita tällaisista halpis sivustoista :D


Postaus sisältää mainoslinkkejä

7 kommenttia:

  1. Onpa kivan näköisiä, mutta on totta, että jotkin nettikaupat väärentelevät kuvia. Tietenkin siihen on syynsä, edullisemmat materiaalit ja kakkosluokan ompelimot. Esimerkiksi moni tuote Nelly.com tai vastaavassa on juuri sellainen kuin kuvissa, sillä kyseessä on iso välitysfirma, joka jälleenmyy vain suosituimpia ja luotetuimpia merkkejä.

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hitsi ettei oo tuotteet vastannu oletuksia, itekkin aina innostun mahollisimman edullisista nettikaupoista kunnes muistan, ettei halvalla yleensä saa laatua :--(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, itekki aina innostun niistä ihan super paljon, mutta palaudun kyllä takaisin maanpinnalle aika äkkiä paketin saatuani :D

      Poista
  3. Harmi jos takki ei ollut sellainen kuin odotit, mutta hatunnosto rehellisyydestä! :)

    E.K.S.
    https://eks-katariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Kivannäköisiä juttuja mutta harmi etteivät sitten olleet sellaisia mitä odotit :/ hyvä postaus ja kiitos rehellisyydestä :)!

    VastaaPoista
  5. Tosi kivannäköisiä juttuja, erityisesti toi shortsihaalari ja noi kaulakorut!! Mut harmi, ettei takki vastannut odotuksia... :/ Ei kun kesäkelejä odottamaan että pääset tota shortsipukua käyttämään ;)

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista