perjantai 12. huhtikuuta 2013

delicious fruits

IMG_8214IMG_8248IMG_8252IMG_8260IMG_8249IMG_8280IMG_8286
Aika sekalaisilla kuvilla mennään.. Mut noi kyllä kertoo aika hyvin missä merkeissä mun lähipäivät on tässä menny :D Kokeisiin lukiessa innostuin syömään hedelmii ja marjoja ( multa kyllä tosi outoo) ja tein oikee kunnon asetelman! Kesän ekat kukkakuvatki napsasin tänään, ja plussa asteitaki on jo senverran että kevät takilla on menty jo kohta kaks viikkoo:)
Tällähetkellä oon jotenki super innossaan tosimonesta asiasta! Varsinkaan meijän luokan leirikouluu en malta oottaa :D Mennää siis helsinkiin luokankaa, ja en malta oottaa että pääsee sellasiin kauppoihin joita täällä ei oo. Nään kans sit myös vilmaa ,ja muutenki siitä on tulossa varmaa tosi mukava reissu :D Myös koko enskesä vaikuttaa jotenki tosi houkuttelevalta, ja jopa tuleva lukion alotus kiinnostaa.. Voispa tän loppu kevään koerumban vaa pikakelata pois alta!
Nomutta, eipäs mulla sen ihmeempiä:) oon täällä niin sekalaisissa fiiliksissä ja niin mielissään etten oikeen osaa muodostaa mitään postattavaa! Ihanaa viikonloppua kaikille :)

3 kommenttia:

  1. Ihana postaus (:

    http://inspirationmania.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. millon teillä on tuo luokkaretki,ja mitä teette siellä?:) kuin kauan ootte?kuulostaa houkuttelevaalta!!:D

    VastaaPoista
  3. Tiinaa: kiitti!:)
    Ano: Toukokuun lopussa ja kolme päivää suunnillee ollaa:DJa en oikee muista sitä ohjelmaa kunnolla, mut ainaki shoppaillaa paljon! Haha eikö kuulostakki xd!

    VastaaPoista