sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

It's better to burn out than fade away.

IMG_8079IMG_8119Untitled

IMG_8129IMG_8131IMG_8133Untitled2
Moikka taas!
Mä alotin mun pääsiäisloman torstaina lenkillä tuolla upeessa säässä. Senjälkee iltaan sisälty pakkausta, koska perjantai aamuna lähettiin jo ennen yheksää ajaan tahkolle päin:) En muista monelta me oltiin perillä, mut mentii kuitenki äitinkaa suoraa rinteeseen. En ollu koskaa käyny tuolla ennen laskettelemassa, ja ihan kivalta paikalta se vaikutti :) Paitsi että kolmessa tunnissa me kerettii laskee alle 10 mäkee, koska siellä oli joka hissiin iha sairaanpitkät jonot! Ja rinteetki oli tosi jyrkkiä, mut olipaha jotaki haastetta :D
Laskettelun jälkee ajettii kuopioon hotellille. Illalla käytii fransmannissa syömässä, ja hotellilla (syötiin vähän lisää) katottiin putous, blondien kosto ja simpsonit :) Ja koska valvottii nii myöhään noita ohjelmii katsoessa, nii aamulla oli kauheeta nousta aamupalalle! Mut aamupalan jälkeen koitti ehkä tän reissun paras osuus, nimittäi lähettii ajaa sinne kuopion  ostoskeskuskeen! Bikbok ja newyorker nousi kyllä yksiks lemppari kaupoista :D Mukaan tarttu toi valkonen paita newyorkerista, en muista oikee millekkää tarkkaa hintaa mut oisko ollu n.16e. Löysin kans nahkatakin rinnalle toisen kevättakin veromodasta n.59e, ja siihen toi huivi veromodan aleista 6e.
Shoppailun jälkeen lähettiin ajaan kotia kohti, ja illalla mulla oli vielä ouluhallilla reenit :)
Oli oikeen onnistunu ja rentouttava parin päivän irtiotto ja poissaolo tältä samalta pieneltä paikkaunnalta. Loppu loma meneeki sit kai nukkuessa ja chillaillessa, nii ja henkisesti valmistautuessa koulun alkuun.. toivottavasti teilläki on ollu kiva loma :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti