sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Luovia lahjavinkkejä ystävälle

 Mulla on viimeaikoina ollut ihan hirveä vimma päästä ostamaan mun läheisille lahjoja.. vaikka mitään juhlia ei näy lähimaillakaan. Ja koska mun päässä juoksee jokseenkin hieman erikoisia mutta luovia lahjaideoita, niin päätin jakaa ne tänään teidän kanssa :) Here we go!

nn

# Ensimäinen lahjavinkkini on erittäin helppo ostettava, nimittäin Pentikin lahjapakkaukset! Osa niistä on erittäin hintavia, mutta kyllä ne alennusmyynnit tiputtavat jossainvälin alas kalliimpiakin hintoja. Jos siis olet oikeaan aikaan Pentikillä, saatat saada ihan mahtavan lahjan valmiiksi paketoituna about 15 eurolla!

index

# Toinen mielessäni pyörinyt idea on ehkä suunnattu enemmänkin alkoholin ystäville. Urban Outfitterssin 9 euron juomapeli kirja (jonka voi myös tilata Suomalaisen kirjakaupan nettisivuilta!) , clas ohlsonin söpö muki ja tölkillinen synttärisankarin lempijuomaa. Mä itse laittaisin ehkä vielä tuon tölkin tuohon mukiin, se voisi näyttää aika kivalta.

# Voit myös kaataa purkkiin nätisti kerroksittain tarvittava määrä kuiva-aineita esimerkiksi mikro brownieen, ja kiinnittää mukaan pieni lappu, jossa lukee loput tarvittavat ainekset (vesi, margariini yms). Ainekset tarvitsee vain sekoittaa ja laittaa purkki mikroon, niin synttärisankari saa lahjaksi maukasta brownieta suoraan mukiin!

n

# Ja koska itse rakastan Urban Outfitterssin kirjoja, tietysti haluaisin ostaa niitä myös lahjaksi! Kuvassa näkyvät kirjat ovat erittäin inspiraation herättäviä tapauksia, joissa on 365 päivälle jokin pieni tehtävä. Itse omistan tuon punaisen yksilön, ja sieltä löytyy tehtäviä kirjoittamisesta piirtämiseen ja jopa valokuvaamiseen! Mahtava lahjavinkki juuri esimerkiksi piirtämisestä pitävälle :)

Kaikkein parasta on vieläpä se, että voit säästää huiman summan postikuluissa tilatessasi Urban outfitterssin kirjan Suomalaisesta kirjakaupasta. Itse olin ihan mindblown kun tajusin, että osaa niistähän myydään tosiaan sielläkin :D

# Jaoin myös kanssanne idean DIY valokuva-albumista, mutta samantyyppisiä voi myös teettää vähemmällä vaivalla ifolorilla! Helppo mutta merkityksellinen lahja.



Mitäs tykkäsitte näistä lahjaideoista? Meneekö joku niistä ehkä toteutukseen ;) ?

7 kommenttia:

  1. Tosi kiva postausidea! Ja tykkäsin myös näistä lahjaideoista :-)

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi miten kivoja juttuja ! Etenkin tuo muki juttu; voi antaa vaikka 18v synttärilahjaksi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tosi hyvä idea antaa tuollainen 18v lahjaksi! En edes ajatellut asiaa, kun omilla ystävilläni alkaa kaikilla jo olla täysi-ikäisyyden rajapyykki saavutettu :D

      Poista
  3. Oi vitsi! Tästä postauksesta sai todella paljon hyviä lahjavinkkejä, varsinkin kun suunnittelen jo joululahjoja... :D

    http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Tosi hyviä lahjavinkkejä! Itse olen suunnitellut vähän ton toisen kuvan kaltaista lahjaa. :D

    http://petrajanica.blogspot.fi/

    VastaaPoista