maanantai 12. syyskuuta 2016

Hektinen viikonloppu

FotorCreated (8)


Huhhuh miten hektinen viikonloppu! En monesti avaa tänne blogin puolelle mitä mun normaali arkena tapahtuu, mutta nyt ajattelin raottaa teille vähän sitäkin puolta :)


Mun Perjantai 9.9 alkoi Lady Gagan uudella singlellä Perfect Illusion, sekä kyseisen naisen bbc haastattelua kuunnellessa pyöräilemällä nurmikonleikku töihin. Neljän tunnin urakan jälkeen suuntasin suihkun kautta juna-asemalla mun ihanaa ystävää vastaan, joka tuli mun luokse Seinäjoelta asti viettämään viikonloppua.

Illaksi päädyttiin vielä Oulun Nallikariin pienille photoshooteille, ja itseasiassa kaikki tämän postauksen kuvat ovatkin otettu siellä.

IMG_4146

Shirt : SheIn.com (click)

Lauantaina suunnattiin jo heti aamupalan jälkeen kaupungille shoppailemaan, sekä Rossoon pizzalle. Mun ystävä oli voittanut meille tapaamisen Diandran kanssa ennen hänen illan keikkaansa, joten suuntasimme paikalle reilusti etuajassa löytääksemme oikean paikan sekä oikean henkilön johdattamaan meidät tapaamiseemme.
Oli ihan huippua päästä tapaamaan Didi - hän on niin lämminsydäminen ja positiivinen persoona! Myös keikka oli ihan super hyvä, vaikka en oikeastaan koskaan ole hänen musiikkia kuunnellutkaan. Mitkä vocal skilssit, huhhuh!

Ajattelin tehdä keikkakuvista ihan oman postauksen, joten näette niitä sitten myöhemmin :)

FotorCreated (9)

Sunnuntai aamuna herättiin jo erittäin aikaisin, että Miranda ehtisi junaansa ajoissa. Palattuani kotiin asemalta nukahdin uudestaan, ja heräsin vasta kahdeltatoista mun Espanjalaisen aupair ystävän soittoon. Oltiin nimittäin lähdössä yhdessä koitelinkoskelle, mutta en tietenkään nukkuessani ollut lukenut hänen viestejään. Vartin juoksulaittautumisen jälkeen olin kuitenkin valmis matkaan, joka sitten sisälsikin kaikenlaista koskia kuvaamisesta öljynvaihtoon.. Mielenkiintoinen reissu!

Illalla vielä lähdin saman tytön kanssa lenkille, mutta onnistuin eksymään autolla omassa kotikylässäni etsiessäni oikeaa taloa. Juuri tuollaisissa tilanteissa huomaa, kuinka tärkeää oikeanlainen asenne oikeasti on! Väärille pihoille ajamisesta olisi saanut tehtyä erittäin noloja ja kiusallisia tilanteita, mutta kun koko homman otti huumorilla, niin asialle sai vain nauraa kaikkien niiden tuntemattomien ihmisten kanssa :D



Millainen viikonloppu teillä oli? :)

Jos muuten haluatte klikata itsellenne kotiin kasan ihania syysvaatteita -80% alennuksin ja ilmaisella toimituksella, käy vilkaisemassa SheIn:in nettisivut keskiviikkona 15.9 !! Ihan mahtavia tarjouksia esimerkiksi täällä, täällä ja täällä :)
Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia:

  1. Vitsit että on kivoja kuvia susta! :) Sun viikonloppu kuulostaa kyllä kiireiseltä, eli täysin mun viikonlopun vastakohdalta! Mä otin super rauhallisesti, kun perjantaina revittiin viisuri irti, niin ei sitä oikein huvittanut mennä mihinkään suuntaan :D Sulla on tosi kivoja kuvia täällä blogissa, tykkään!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tosi paljon! <3 Oi voi, sun perjantai kuulostaa kivuliaalta :(

      Poista