torstai 8. syyskuuta 2016

DIY lahjavinkki polaroid kuvista

Mä sain vähän reilu viikko sitten idean teetättää jossain normaaleja valokuvia polaroid kuviksi, joista voisin sitten koota pienen läksiäislahjan mun Kanadaan lähtevälle ystävälle. Noh, lyhyellä varoitusajalla kun tämän jutun keksin, niin mun täytyi paniikissa googlailemalla löytää jokin luotettava, nopea ja hyvä paikka jossa näitä kuvia teetättää - ja senhän minä löysin!

Tämä postaus ei ole tehty yhteistyössä kyseisen firman kanssa, mutta koska sieltä tilaamani kuvat olivat mulle itselle niin hyvä kokemus, niin halusin hehkuttaa niitä vähän täällä teidänkin kanssa :)
IMG_4011
Kyseessä siis on puhelimeen ladattava sovellus Printic, josta päädyin tilaamaan itselleni kasan ihania kuvia! Kuvien toimituksessa kesti noin seitsemän arkipäivää, ja hinta-laatu suhde kuvissa oli todella hyvä. Kaikki 42 polaroidiani maksoivat postikuluineen about 17 euroa, mikä oli mielestäni ihan hyvä hinta noinkin isokokoisista ja oikeaa valokuvapaperia olevista kuvista.

Printicistä voi myös tilata omista puhelinkuvistaan koostuvia julisteita tai vaikkapa polaroid kuva kalenterin - mielinmäärin mahtavia lahjaideoita!IMG_4017
IMG_4018
Itse päädyin kuitenkin tekemään läksiäislahjani itse.
Kokosin siis täysin uniikin kirjan, joka on täynnä meidän ystävysten unohtumattomia hetkiä. Ajattelin, että sitä saattaisi olla mahtava lueskella vielä vanhuksenakin!

Ainoana kriteerinä ostamalleni viholle oli se, että sen täytyy olla pieni, sekä siinä on oltava tuollainen kierresivu systeemi. Lisäksi tarvitsin liimaa, sekä tussin kuvissa olleiden kirjoitusvirheiden korjaamiseen (joista en voi syyttää ketään muuta kun itseäni - ja tuota kuvien kaunokirjoitus fonttia, jossa ei toiminut ä kirjain :D ).
IMG_4021
IMG_4026
Sitten vain liimalla yksi kuva per. sivu, ja turhaksi jääneet ylimääräiset sivut repimällä pois.

Mainio lahjaidea esimerkiksi ystävälle, mummolle tai vaikka omalle äidille - tällaiseen kirjaan on nimittäin helppo tallettaa kaikki ihanat muistot uniikilla ja merkityksellisellä tavalla.

Onkos teistä kukaan tilannut mitään Printic sovelluksesta? Ja mitäs mieltä olitte tästä lahjaideasta - in or out? :)

15 kommenttia:

  1. Aivan ihana vinkki! :) Pitääkin ottaa toteutukseen! <3

    VastaaPoista
  2. Polaroidkuvat on kyllä tosi kivoja! Ja tämä vinkki on myös kiva :-)

    VastaaPoista
  3. Pitää katsoa, jos tilaisin omat ja tekisin tästä joululahjoja vanhemmille ja muille sukulaisille :D Tosi hyvä juttu tuli esiin!


    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Hei täähän on ihan superkiva idea! Mä oon joskus miettinyt sen uuden polaroidkamerahomman hankkimista (en muista nimeä :D) ja tääkin voisi toimia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps itsellänikin on käynyt sen kameran osto mielessä, mutta taitaa tällaiset kuvat tulla sitten loppupeleissä halvemmaksi :D

      Poista
  5. Uii, tosi ihana idea! Tekis mieli itekin teetättää ton tyylisiä kuvia ja laittaa pyykkipojilla narulle roikkumaan ja sit seinälle :) Madridissa oli sellanen instagramkuvientulostuskone (kauhee sana?!) niin siitä oli pakko napata muutama mukaan! Ne oli tosin vähän pienempiä ku noi teidän kuvat ja makso 50 senttiä kappale:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, itselläkin kävi tuo idea mielessä :D Olisipa täälläkin tuollaisia instakuvientulostajia !

      Poista
  6. Ilmeeni ku silmä osu "kata 18 v." XD mutta tää on niin söötti!

    VastaaPoista