perjantai 28. lokakuuta 2016

If I celebrated Halloween, I'd dress up as ...

Kun olin pieni, meillä oli tapana järjestää joka vuosi Halloween bileet, joihin sitten piti tietenkin pukeutua. Nyt vanhemmalla iällä koko Halloweenin juhlinta on jäänyt vähän taka-alalle, mutta tänävuonna kun kerrankin olisin ollut innokas pukeutumaan, missaan kaikki kivat bileet töiden vuoksi :D

Innostuin kuitenkin miettimään, että millaiseen asuun olisin halunnut pukeutua, jos olisin päässyt Halloweenia juhlistamaan. En nimittäin olisi valinnut mitään super vaikeaa tai pelottavaa kokonaisuutta, vaan pysynyt hieman nätimmällä ja tyylikkäämmällä linjalla.

FotorCreated (23)

Oon kuolannut tollasten metallin väristen hameiden perään jo todella pitkään, ja vihdoin keksin sellaiselle täydellisen käyttötarkoituksen! Yhdistettynä mustaan, läpikuultavaan bodyyn se näyttäisi mielestäni todella kivalta, ja asun painopiste säilyisi edelleen hameessa itsessään.

FotorCreated (24)

Halusin myös yhdistää asuun paksupohjaiset syyskengät, koska ne ovat tällähetkellä suuuuri heikkouteni! Suojaa täydellisesti varpaita kylmillä syyskeleillä, ja antaa lähes yhtä paljon lisäpituutta kun korkkarit.

Asun viimeistelisi tämä hopea meikki, jonka itseasiassa löysin instagramin uumenista. Mun mielestä kuvan veitsi eyeliner idea on niin cool, ettei sen lisäksi tarvi kehitellä mitään puremajälkiä tai arpia.
Hopea väri mätsää hyvin hameeseen, ja vaikka silmät olisivatkin auki, näyttäisi veitsi vain hieman paksummalta eyelineriltä!
Itse toki olen niin surkea meikkaamaan, ettei tollainen meikki onnistuisi millään :D Ideana se on kuitenkin mielestäni erittäin hyvä!

Aijottekos te juhlistaa Halloweenia jollain erityisellä tavalla? Oletteko jo suunitelleet, että miten aijotte pukeutua? :)


Postaus on tehty yhteistyössä SheIn.com:in kanssa

2 kommenttia:

  1. Mäkin oon kuolannut metallin väristen hameiden perään. Erityisesti hopeiden! Noilla asuilla olisikin kyllä pukeutunut just sopivan verran ja hyvällä maulla. :-)

    VastaaPoista
  2. Aika cool toi meikki ! :D Olis ollu kyllä pähee, mut osahan taitaa juhlia halloweenia vasta tänä vklpuna ! :)

    VastaaPoista