maanantai 19. lokakuuta 2015

BOW DOWN FOR THE FINNISH NATURE.

nimetön
g r
En oo oikeestaan ikinä ollut ihminen, joka erityisemmin pitäisi syksystä. Se on aina ollut mulle tosi masentava ja sateinen vuodenaika, enkä oo oikeen koskaan osannut keskittyä sen kauniisiin puoliin. Tämä syksy on kuitenkin ollut siten vähän erilainen, että oon kerrankin nähnyt ne sumuiset aamut kauniina ja mystisinä. Joka ikinen aamu kun herään aikaisin haluaisin mennä läheiselle pellolle valokuvaamaan sitä sankkaa sumua ja sen seasta sarastavaa auringon nousua.

Viimeviikolla näin pitkästä aikaa revontulet, ja se jos mikä sai mut tuntemaan ylpeyttä siitä, että asun Pohjoisessa. Harvoilla ihmisillä on mahdollisuus nähdä tätä ihmettä livenä omalta kotipihaltaan, mutta me saadaan nauttia siitä lähes joka syksy ja talvi! Löysin siis itseni seisomasta yöllä pihalla, vain yöpuku päällä ja ottamassa epätoivoisesti kuvia taivaasta.. Vähän rakeisiahan noista tuli, mutta yhtään niitä ei tarvinnut edes muokata että revntulet pääsisivät oikeuksiinsa!

Jos te asutte täällä Pohjoisessa ihan niinkuin minäkin, muistakaa aina välillä keskittyä tämän luonnon kauniisiin puoliin. Me ollaan etuoikeutettuja, kun saadaan todistaa niin paljon kauneutta ympärillämme joka päivä.

4 kommenttia:

  1. Oih, todella kauniita kuvia! Revontulet on kyllä niin hienoja. Oon ite nähny vaan sellasen valkosen vaippahommelin taivaan suojana :( Ehkä mä sit jonain päivänä nään yhtä hienoja revontulia ku sä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Varmasti näet, varsinki jos joskus vierailet ihan Lapissa :)

      Poista
  2. ihania kuvia !! rakastan revontulia ja oot ihan oikiassa, on niin parasta kun niitä näkee ihan omalta pihaltaki :-D oppispa vielä joku päivä vaan valokuvaamaan revontulia heh, pitäs ehkä ruveta harjottelemaan.

    http://anniinx.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Wow miten siistit revontulet!

    http://shopordiee.blogspot.fi/

    VastaaPoista