keskiviikko 2. marraskuuta 2016

ROOM TOUR HALLOWEEN EDITION

En edes muista, että milloin olisin oikeasti esitellyt teille mun huonetta, ja näyttänyt teille sieltä niitä mun favorite detailsseja. Suurin syy on ehkä ollut siinä, että mun huoneen seinät ovat aina olleet maailman rumimmat, eikä mikään kaluste ole ikinä sopinut yhteen niiden kanssa.
Asia on kuitenkin nyt korjattu, ja valkoinen maali toi kalusteideni välille sen kauan kaivatun, ihanan harmonian.

Nää kuvat ei ehkä oo parhaita suurien kokonaisuuksien esittelyn kannalta, jonka takia päätinkin keskittyä huoneestani löytyviin mun ehdottomiin suosikki sisustuselementteihin.

Otsikon Halloween Edition muuten viittaa lähinnä näihin valomaalauksiin hahah. Sopii munmielestä aika hyvin tällaiseen pimeään ja pelottavaan juhlaan :D

Here we go!

_MG_2004 (2)
FotorCreated (30)
_MG_2017 (2)


Mulla on niin never ending love kaktuksia ja kaikenlaisia karttoja kohtaan. Seinälläni olevan raaputuskartan ostin Tukholman Urban Outfittersistä, ja vaikka maksoinkin siitä itseni kipeäksi, niin mua houkuttelee ajatus, että saan raaputtaa tuohon mun koko elämän ajan kaikki maat joissa vierailen. Ihan mahtava katsella sitä sitten joku päivä, kun kartalta löytyy enemmän raaputettuja kun raaputtamattomia maita!

Myöskin desenion julisteilla ja printeillä on suuri paikka sydämessäni. Ihan kikseissä suunittelin itselleni tuollaista sommitelmaa, koska en ole ikinä aikaisemmin päässyt seinieni takia sellaista toteuttamaan. Pakko sanoa, että oon kyllä tosi tyytyväinen tulokseen!


Onko teillä teidän huoneissa / kämpissä jotain tiettyjä sisustuselementtejä, joita rakastatte yli kaiken? Tai onko teillä jotain absolute no juttua sisustamisen suhteen? :D

7 kommenttia:

 1. Omalla tavallaan tosi jänniä ja hienoja nämä kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitos, halusin toteuttaa tällaisen huone-esittelyn vähän erilaisella tavalla :)

   Poista
 2. Noi kaktukset ja taulut on kivoja! Ja coolit noi valomaalaukset :D

  VastaaPoista
 3. Upeat kuvat! :-) Sun huoneestasi sai mielenkiintoisen kuvan tässä postauksessa.

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Niinku siis hääääh, en muista ennää miten otit nuo kuvat :DD

  VastaaPoista