tiistai 7. toukokuuta 2013

When everything is wrong, you make it right


IMG_8909IMG_8914UntitledUntitled2IMG_8904 Ompas taas sekalaisia kuvia.. Viikon aikana on tullu napsittua kuvia aikalailla vaan ruuasta ja peleistä, mut silti julkasukelposii pesiskuvii ei oikee ollu :D En myöskää oikee muista mitään näistä viimepäivistä, muuta ku että pelejä on ollu aikapaljon! Lauantaina oltii äitinkaa ahkeria ja käytiin salilla, ja taisin samana iltana leikata itelle vanhoista chinoista noi shortsit. Noissa on pakko olla tuo vyö, ku noi housut on valmiiks jo isot vyötäröltä :D En oo oikee ite varma et mitä mieltä oon noista, nii kertokaa te!
Tänää oli sitte vihdoin vähä chillimpi päivä kotona. Ei mitään kiirettä mihinkään eikä mitään suunniteltua tekemistä :) Teinki sitte vähä tota fysiikan ryhmätyötä, ja leivoin pannarii. Ilta vaa on menny aika haikeissa fiiliksissä, ku kuulin et mulle tositärkee mummun koira on kuollu.. Mutta toivottavasti sillä ois parempi olla siellä taivaassa ♥

8 kommenttia:

  1. nuo shortsit on tosi kivat, ihan kaupasta ostetuilta näyttää ! :-) tää sun blogi on muutenki tosi kiva, voisikko jossai vaiheessa tehä sellasen kesäsuunnitelma-postauksen että mitä aioit tehä kesällä jne. :)

    VastaaPoista
  2. Ano: kiitos:)! Joo voin tietty tehä, kiitti ideasta :)

    VastaaPoista
  3. joo joku kesäkollaasi ois huikeen kivaa nähtävää! kannatan :)

    VastaaPoista
  4. Toi kakkoskuva! NAM :D
    Ihanat hiukset muuten!<3

    http://inspirationmania.blogspot.fi/

    VastaaPoista